logo

Актуелности

Прваци уче од пажљивка

 

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац почела је поделу књиге и бојанке "Пажљивкова правила у саобраћају" коју је обезбедила Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије. Овај приручник данас је уручен првацима из ОШ "Свети Сава", а сутра ће бити уручен свим првацима са територије општине Младеновац.

"Књига је илустрована и деци веома занимљива, а кроз њу могу много тога да науче о безбедном понашању у саобраћају. Најмлађи Младеновчани су претходних година показали велику свест о безбедности у саобраћају и мислим да је томе, поред онога што науче од својих родитеља и учитеља, допринела управо ова књига као и константне едукације које организујемо, рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац.

Pazljivko1
Pazljivko2
Pazljivko3
Pazljivko4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.