logo

Друштво

Најјефтиније грејање на угаљ и дрва

Најјефтиније грејање на угаљ и дрва Многи грађани Србије не греју се на даљинско грејање већ за огрев користе угаљ, дрва, струју или гас. Иако су цене енергената ове године мировале, најјефтиније ће и ове зиме бити грејање на угаљ и дрва, мада је и грејање на струју исплативо.

Угља и дрва за сада има довољно, што не значи да у јеку евентуалне несташице гаса или проблема са централним грејањем неће бити веће потражње и скокова цена. Када је природни гас у питању, оно што може да обрадује потрошаче овог енергента је чињеница да се ради на прављењу резерви чак и ако поново дође до кризе и несташице.

Лоша вест је, међутим, да плин неће појефтинити пред предстојећу зимску сезону, па ће цене остати прилично високе у односу на остале енергенте. И грејање на струју, како се чини ове сезоне, биће прва опција многих грађана Србије, с обзиром на то да цена електричне енергије није расла ове године, а према најавама надлежних неће ни бити поскупљења до 2010. године.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.