logo

Образовање

Младеновчани на БФЦ-у

Ученици младеновачких основних школа успешно су учествовали на Београдском фестивалу цвећа, манифестацији образовног, забавног и такмичарског карактера одржаној минулог викенда у београдском парку Мањеж.

Идеја и циљ Београдског фестивала цвећа одржаног уз подршку градског Секретаријата за заштиту животне средине, општине Савски венац, Градског зеленила, "Србија шума", Туристичке организације Београда и многобројних других партнера и учесника је да иницира заштиту, обнову и вредновање паркова и зелених површина као веома важан сегмент за квалитет живота у градовима.

Други Београдски фестивал цвећа окупио је велики број учесника чији је рад везан и инспирисан екологијом, природом, цвећем, пејзажном архитектуром и сродним областима.

На такмичењу "Шумарски вишебој", намењеном ученицима шестих разреда предвођених својим наставницима надметали су се основци из свих градских општина. Прво место освојили су ученици ОШ "Милица Милошевић" из Јагњила, четврти су били основци из ОШ "Коста Ђукић" док је осмо место припало ђацима ОШ "Момчило Живојиновић"

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.