logo

Образовање

Унапређење међугенерацијског дијалога

altГрадска општина Младеновац у сарадњи са позориштем "Пан Театар" организовали су едукативну представу "Извините, колико имате година?" одржану у Центру за културу и туризам.

Представа, конципирана као комедија у пет слика, има едукативни карактер усмерен, између осталог, на одвлачење деце од прекомерене употребе друштвених мрежа и показује како се корисније може искористити слободно време уз дружење са вршњацима. Представи су присуствовали основци из младеновачких школа као и Сузана Васић, члан Већа градске општине Младеновац.

Приказана представа је део пројекта "Унапређење Међугенерацијског дијалога" који реализују Центар за подршку и инклузију Хелп нет у сарадњи са Повереником за заштиту равноправности, а уз подршку Вишеград Фонда. Према речима Сузане Васић, пројекат има за циљ подстицање међусобне сарадње, разумевања и суживота генерација, а осмишљен је тако да на иновативан и свеобухватан начин допре до својих циљних група, младих и старих.

Градска општина Младеновац је прва у низу општина и градова у којима ће се пројекат реализовати.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.