logo

Пољопривреда

Позив на Гружански сајам

Удружење грађана "Гружански срез" из Топонице позива угоститеље и трговце из Младеновца да учествују 20. 21 и 22. априла на Шумадија сајму у Крагујевцу.

Како се наводи у позиву, у организацији Удружење грађана "Гружански срез" у Крагујевцу, на простору Шумадија сајма, до 20. до 22. априла одржаће се финална приредба манифестација "Чаша воде са извора" и Гружански сајам. Ова манифестација је подржана од стране Министарства за културу и информисање, а према најавама учествоваће око 3000 извођача из 11 држава.

Удружење грађана "Гружански срез" позива трговце, угоститеље, произвођаче вина, ракије и народне радиности, као и све друге трговце из Младеновца да закупе простор на отвореном плацу Шумадија сајма у Крагујевцу где ће се одржати ова манифестација некатегорисаног карактера.

Сва ближа обавештења могу се добити путем е-маила Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 063 84 53 404 (Слободан Бетулић Бетула)

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.