logo

Пољопривреда

Посета Новосадском сајму

Градска општина Младеновац организовала је 19. маја посету Новосадском сајму за 100 пољопривредника са територије наше општине.

На Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду, на заједничком штанду града Београда у Хали "Мастер", градску општину Младеновац представљали су Млекара "Границе", Винарија "Пантић" и Туристичка организација Младеновца. Домаћи произвођачи били су у прилици да промовишу своје производе, али и да се повежу са увозницима из земаља региона.

Овогодишњем Сајму присуствује неколико земаља које су веома значајне за развој пољопривреде и привреде у региону, као што је Шпанија, која десет година није излагала на сајму пољопривреде. Присутвују и коморе из региона, међу којима су и Аустрија, Холандија, Италија, Мађарска. Земља партнер 83. Међународног сајма пољопривреде у Новом Саду је Италија. Новосадаски сајам се данас завршава.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.