logo

Спорт

Берисавац се повлачи

Берисавац се повлачиПрема писању јучерашњег "Спортског журнала", председник ОФК Младеновца, Милош Берисавац, најавио је своје повлачење са досадашње функције. Он је изјавио да ће и даље остати у клубу, највероватније као директор стадиона.

− Клуб је добро функционисао, али то није испраћено успешним такмичарским резултатима. Сматрам да би требало да дођу неки нови људи који ће допринети да клуб крене узлазном линијом. Повући ћу се са одговорног места, уз напомену да није у питању никакава смена. Остајем у клубу, вероватно ћу обављати улогу директора стадиона − рекао је Берисавац за "Журнал".

Дејан Ненадовић, секретар ОФК Младеновца, нагласио је да промене у руководству клуба и жеља да се појача Управни одбор, треба да доведу до издизања организације клуба на виши ниво.

− Дошли би људи који би били спремни да изнесу терет такмичења свих седам селекција. Иницијативу за промене презентирао је директор клуба Горан Павловић после консултација са председником Градске општине Младеновац, господином Браниславом Јовановићем. Постоји више пословних људи који би одговарали захтевима председника Управног одбора. Актуелни председник Милош Берисавац је коректно обављао дужност и у новој организационој шеми имао би ново место − каже Ненадовић.

Бранислав Јовановић, председник општине Младеновац, рекао је да постоје три варијанте даљег функционисања клуба.

− Напустити такмичење, предати случај судијске неправде према ОФК Младеновцу судским органима или оформити управу која би на прави начин сарађивала са судијском организацијом − сматра Јовановић.

Што се тиче новог састава Управног одбора у клубу са "Селтерса" нису желели да обелодане имена. Речено је само да су у питању успешни пословни људи и да би се њихов легалан избор обавио на Скупштини клуба пре завршетка јесење сезоне.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.