• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Грађевинске дозволе
Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка Погодака
1 Решење - Изети Гајур 12
2 Решење - Микан Миросавић 16
3 Решење - Радић Марјан и Светлана 42
4 Решење - Милић Бреда 27
5 Решење - Милица и Милан Васић 32
6 Решење - „ALPLA“ Д.О.О. 33
7 Решење - Омеровић Милосав 40
8 Решење - „РЕКОНЕКЦИЈА“ доо 60
9 Решење - „LIDL SRBIJA KD NOVA PAZOVA“ 73
10 Решење - Васиљевић Душанка 103
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Страна 1 од 43