• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Одобрења по чл.145
Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка Погодака
91 Решење - Дамњановић Драгана 177
92 Решење - Станковић Милорад 195
93 Решење - Савковић Николa 203
94 Решење - Новаковић Милосав 189
95 Решење - Стевановић Момир 202
96 Решење - Вуковић Живан 182
97 Решење - ГО Младеновац 212
98 Решење - Петровић- Јованчевић Гордана 181
99 Решење - Гигов Милосав 192
100 Решење - ГО Младеновац 184
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Страна 10 од 64