logo

Актуелности

Гимназија Младеновац организовала традиционални сајам високог образовања

alt

У младеновачкој Гимназији одржан је традиционални Сајам високог образовања на коjем се представило 26 домаћих и међународних високошколских установа.
Ова манифестација је била јединствена прилика да се ученици старијих разреда средњих школа у Младеновцу информишу о начину студирања, да добију јаснију слику о захтевима факултета током студија, као и да сагледају своје могућности за студирање.

Средњошколци су упознати са програмима студија и условима студирања на универзитетима у Србији, а пресдтављене су им и опције међународног образовања и наставка школовања у Словенији, Русији и САД након завршетка факултета у својој земљи.
Штандове учесника Сајма посетио је велики број матураната који су показали изузетно интересовање за даље школовање и упис на различите факултете.

Иначе, младеновачка Гимназија може се похвалити многобројним успесима и освојеним награда својих ученика на разним домаћим и међународним такмичењима, док је директору Александру Цветковићу, Факултет спорта и физичког васпитања у Београду, поводом прославе 81. годишњице, уручио плакету за допринос у развоју методике наставног програма, као и за дугогодишње менторство у спровођењу стручне праксе у школи.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.