• Градска општина Младеновац
 • Градска општина Младеновац
 • Градска општина Младеновац
 • Градска општина Младеновац
 • Градска општина Младеновац
 • Градска општина Младеновац
 • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Актуелности
САОПШТЕЊЕ Штампа
16. март 2020.

alt

Поштовани Младеновчани,

Имајући у виду да је уведено ванредно стање, за нас, у Младеновцу, између осталог, то значи следеће:

1.Повереници и заменици повереника цивилне заштите у свим МЗ од сутра уводе двадесетчетворочасовно дежурство

 1. Најважнија ствар је да пензионери не напуштају своје домове. Уколико немају неког млађег члана породице који ће им доносити основне намирнице могу се обратити општинском кол центру на број телефона 011 8241 652. Циљ оснивања кол центра је организовање помоћи најстаријим суграђанима као што је доношење намириница и лекова на кућну адресу и организовање лекарске помоћи.
 2. Младеновчани који су дошли из иностранства дужни су да остану у изолацији 14 дана и да не напуштају своје домове
 3. Дневни центри и клубови за старије биће до даљњег затворени
 4. Секретаријату за јавни превоз издата је наредба за смењење обима јавног градског превоза на територији града Београда од уторка, 17. марта 2020. године и његово стављање на суботњи режим вожње, уз укидање свих ноћних линија.
 5. Секретаријату за спорт и омладину издата је наредба за прекид рада свих спортских обејаката на територији града Београда.
 6. Радно време угоститељских објеката биће од 8 - 20 сати. У угоститељским објектима током радног времена у затвореним просторојима дозвољено је присуство највише педесет лица.
 7. Општинска управа са грађанима ради искључиво електронским или телефонским путем (издавање докумената, урбанизам, имовина..)
 8. Радници општине и ЈП старији од 60 година као и радници који имају неко хронично обољење од сутра остају код куће и биће телефоном контактирани од стране својих руководиоца уколико буду били потребни

Поштовани Младеновчани, о свим другим мерама бићете благовремено обавештени на нашем сајту и Фејсбук страници општине.
Овим мерама и самодисциплином успећемо да сачувамо наш Младеновац и нашу Србију. Предаја никад није била опција и у овој борби победићемо заједно!