logo

Актуелности

Пријем за чланове тима "Moveably", најбољу ученичку компанију у Србији

 

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и чланови Већа Дејан Степановић  и Вељко Лукић, примили су чланове ученичке компаније "Moveably"  из Гимназије Младеновац, која је на Националном такмичењу најбољих ученичких компанија одржаном у Београду освојила прво место. Пријему је присуствовао и њихов ментор, професор Предраг Матовић, као и директор Гимназије, Александар Цветковић.

Ученичка компанија из Младеновца представљаће Србију на европском такмичењу ученичких компанија које ће бити одржано у јулу у Естонији.

Глишић је честитао ученицима и истакао да је поносан на велики успех који су постигли. Пожелео им је много среће на европском такмичењу на којем ће представљати школу, општину Младеновац и своју земљу. Такође, рекао је да ће Општина покрити комплетне трошкове пута у Естонију и боравак у тој земљи за шесторо ученика из тима, имајући у виду да организатор такмичења обезбеђује средства за преостали део екипе, како би свих једанаесторо представника компаније, заједно са ментором, били у могућности да бране боје Младенвца и Србије.

Општина ће издвојити средства и за израду и штампање промо материјала који ће екипа "Moveably"  понети у Естонију као и за комплетан визуелни наступ.

Moveably11
Moveably12
Moveably13
Moveably14

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.