logo

Aktuelnosti

Prijem za članove tima "Moveably", najbolju učeničku kompaniju u Srbiji

 

Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i članovi Veća Dejan Stepanović  i Veljko Lukić, primili su članove učeničke kompanije "Moveably"  iz Gimnazije Mladenovac, koja je na Nacionalnom takmičenju najboljih učeničkih kompanija održanom u Beogradu osvojila prvo mesto. Prijemu je prisustvovao i njihov mentor, profesor Predrag Matović, kao i direktor Gimnazije, Aleksandar Cvetković.

Učenička kompanija iz Mladenovca predstavljaće Srbiju na evropskom takmičenju učeničkih kompanija koje će biti održano u julu u Estoniji.

Glišić je čestitao učenicima i istakao da je ponosan na veliki uspeh koji su postigli. Poželeo im je mnogo sreće na evropskom takmičenju na kojem će predstavljati školu, opštinu Mladenovac i svoju zemlju. Takođe, rekao je da će Opština pokriti kompletne troškove puta u Estoniju i boravak u toj zemlji za šestoro učenika iz tima, imajući u vidu da organizator takmičenja obezbeđuje sredstva za preostali deo ekipe, kako bi svih jedanaestoro predstavnika kompanije, zajedno sa mentorom, bili u mogućnosti da brane boje Mladenvca i Srbije.

Opština će izdvojiti sredstva i za izradu i štampanje promo materijala koji će ekipa "Moveably"  poneti u Estoniju kao i za kompletan vizuelni nastup.

Moveably11
Moveably12
Moveably13
Moveably14

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.