logo

Актуелности

Младеновац домаћин манифестације "Спортске игре младих Србије"

 

Више од 800 учесника из разних градова Србије окупило се данас на манифестацији „Спортске игре младих – Младеновац 2022“. Ову спортску манифестацију отворио је председник Градске општине Младеновац Владан Глишић који се захвалио организаторима и учесницима што су омогућили да Младеновац буде домаћин још једног сјајног спортског такмичења.

„Ово је прилика да се деца такмиче у лепој спортској атмосфери и друже са својим вршњацима из градова широм Србије. Данас није важан само резултат који ће остварити, већ и дружење ових младих људи.

Општина Младеновац даје пуну подршку развоју спорта и организацији оваквих догађаја. Наш циљ је да подстакнемо младе да се баве спортом јер на тај начин помажемо деци да се правилно физички и ментално развијају и постану вредни и успешни људи.

Желим вам много успеха и нека победе најбољи, а већ су најбољи сви који данас учествују у овом такмичењу“, рекао је Глишић.

Учесници су се такмичили у разним дисциплинама – између две ватре, мали фудбал, атлетика и баскет 3x3, а такмичења су организована на више локација и спортских терена у граду. Најбоље екипе и појединци освојили су награде и медаље и остварили право учешћа на републичком такмичењу.

Манифестацију „Спортске игре младих Србије - Младеновац 2022“ организовала су Удружење за спорт и рекреацију „Спортске игре младих“ и Спортски савез Младеновац уз подршку Градске општине Младеновац.

Sigrem1
Sigrem2
Sigrem3
Sigrem4
Sigrem5
Sigrem6

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.