logo

Aktuelnosti

Mladenovac domaćin manifesacije "Sportske igre mladih Srbije"

 

Više od 800 učesnika iz raznih gradova Srbije okupilo se danas na manifestaciji „Sportske igre mladih – Mladenovac 2022“. Ovu sportsku manifestaciju otvorio je predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić koji se zahvalio organizatorima i učesnicima što su omogućili da Mladenovac bude domaćin još jednog sjajnog sportskog takmičenja.

„Ovo je prilika da se deca takmiče u lepoj sportskoj atmosferi i druže sa svojim vršnjacima iz gradova širom Srbije. Danas nije važan samo rezultat koji će ostvariti, već i druženje ovih mladih ljudi.

Opština Mladenovac daje punu podršku razvoju sporta i organizaciji ovakvih događaja. Naš cilj je da podstaknemo mlade da se bave sportom jer na taj način pomažemo deci da se pravilno fizički i mentalno razvijaju i postanu vredni i uspešni ljudi.

Želim vam mnogo uspeha i neka pobede najbolji, a već su najbolji svi koji danas učestvuju u ovom takmičenju“, rekao je Glišić.

Učesnici su se takmičili u raznim disciplinama – između dve vatre, mali fudbal, atletika i basket 3x3, a takmičenja su organizovana na više lokacija i sportskih terena u gradu. Najbolje ekipe i pojedinci osvojili su nagrade i medalje i ostvarili pravo učešća na republičkom takmičenju.

Manifestaciju „Sportske igre mladih Srbije - Mladenovac 2022“ organizovala su Udruženje za sport i rekreaciju „Sportske igre mladih“ i Sportski savez Mladenovac uz podršku Gradske opštine Mladenovac.

Sigrem1
Sigrem2
Sigrem3
Sigrem4
Sigrem5
Sigrem6

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.