logo

Актуелности

Пријем за најбоље младеновачке ученике

 

У присуству ученика, наставника, родитеља и представника општине, у великој сали Центра за културу и туризам, Градска општина Младеновац организовала је традиционални пријем за најбоље младеновачке ученике основних и средњих школа у школској 2021/2022. години.

Ове године Младеновац може да се похвали са 104 ученика који су остварили најбоље резултате у претходној школској години од којих је 11 ученика генерације.

Поздрављајући присутне, председник Градске општине Младеновац  Владан Глишић је рекао:

"Драго ми је да сам данас у друштву најбољих и најуспешнијих ђака, а Младеновац из године у годину може са поносом да се похвали веома паметном и радном децом. Наша обавеза је да подржимо вредне ученике који током школске године улажу труд и напор да постигну што боље резултате и најмање што можемо је да им се на скроман начин одужимо које ће их подсећати на данашњи дан.

Ове школске године можемо да се похвалимо да у девет основних и средњих школа на територији општине Младеновац имамо 104 носиоца Вукове дипломе. Ово показује да они своје школске обавезе нису схватили као обавезу већ као страст према учењу, занос који се у том процесу и развија.

Верујем да није било лако и да сте се одрицали многих ствари како бисте постигли резултате због којих смо се данас окупили. Ово је први велики корак који ћете памтити и којег ћете се радо сећати када будете постали успешни лекари, професори, инжењери и, оно најважније, добри људи.

Ви сте наша будућност и желимо да вам на овај начин покажемо колико нам је то важно, колико нам је битно да својим резултатима, понашањем и васпитањем на квалитетан начин репрезентујете своје породице, свој град и своју земљу Србију. И управо зато најискреније верујем у вас, вашу амбицију, таленат и младост.

Драга децо, још једном вам честитам на постигнутом успеху и желим вам много напретка у даљем школовању, а вашим наставницима и родитељима још пуно енергије да вам и даље пружају подршку.

Са жељом да остварите све своје амбиције и да се, као успешни људи, вратите у свој Младеновац, да га развијате, волите и будете успешни у свему што сте замислили”, рекао је Глишић.

На пријему за најбоље младеновачке ученике, компанија"Браћа Мирчић" из Младеновца је, у сарадњи са швајцарском компанијом за производњу сатова Грована, традиционално ђацима генерације младеновачких школа доделила сатове ове реномиране компаније.

Vukovci1
Vukovci10
Vukovci11
Vukovci12
Vukovci13
Vukovci14
Vukovci2
Vukovci3
Vukovci4
Vukovci5
Vukovci6
Vukovci7
Vukovci8
Vukovci9

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.