logo

Aktuelnosti

Prijem za najbolje mladenovačke učenike

 

U prisustvu učenika, nastavnika, roditelja i predstavnika opštine, u velikoj sali Centra za kulturu i turizam, Gradska opština Mladenovac organizovala je tradicionalni prijem za najbolje mladenovačke učenike osnovnih i srednjih škola u školskoj 2021/2022. godini.

Ove godine Mladenovac može da se pohvali sa 104 učenika koji su ostvarili najbolje rezultate u prethodnoj školskoj godini od kojih je 11 učenika generacije.

Pozdravljajući prisutne, predsednik Gradske opštine Mladenovac  Vladan Glišić je rekao:

"Drago mi je da sam danas u društvu najboljih i najuspešnijih đaka, a Mladenovac iz godine u godinu može sa ponosom da se pohvali veoma pametnom i radnom decom. Naša obaveza je da podržimo vredne učenike koji tokom školske godine ulažu trud i napor da postignu što bolje rezultate i najmanje što možemo je da im se na skroman način odužimo koje će ih podsećati na današnji dan.

Ove školske godine možemo da se pohvalimo da u devet osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Mladenovac imamo 104 nosioca Vukove diplome. Ovo pokazuje da oni svoje školske obaveze nisu shvatili kao obavezu već kao strast prema učenju, zanos koji se u tom procesu i razvija.

Verujem da nije bilo lako i da ste se odricali mnogih stvari kako biste postigli rezultate zbog kojih smo se danas okupili. Ovo je prvi veliki korak koji ćete pamtiti i kojeg ćete se rado sećati kada budete postali uspešni lekari, profesori, inženjeri i, ono najvažnije, dobri ljudi.

Vi ste naša budućnost i želimo da vam na ovaj način pokažemo koliko nam je to važno, koliko nam je bitno da svojim rezultatima, ponašanjem i vaspitanjem na kvalitetan način reprezentujete svoje porodice, svoj grad i svoju zemlju Srbiju. I upravo zato najiskrenije verujem u vas, vašu ambiciju, talenat i mladost.

Draga deco, još jednom vam čestitam na postignutom uspehu i želim vam mnogo napretka u daljem školovanju, a vašim nastavnicima i roditeljima još puno energije da vam i dalje pružaju podršku.

Sa željom da ostvarite sve svoje ambicije i da se, kao uspešni ljudi, vratite u svoj Mladenovac, da ga razvijate, volite i budete uspešni u svemu što ste zamislili”, rekao je Glišić.

Na prijemu za najbolje mladenovačke učenike, kompanija"Braća Mirčić" iz Mladenovca je, u saradnji sa švajcarskom kompanijom za proizvodnju satova Grovana, tradicionalno đacima generacije mladenovačkih škola dodelila satove ove renomirane kompanije.

Vukovci1
Vukovci10
Vukovci11
Vukovci12
Vukovci13
Vukovci14
Vukovci2
Vukovci3
Vukovci4
Vukovci5
Vukovci6
Vukovci7
Vukovci8
Vukovci9

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.