logo

Актуелности

Пријем за учеснике Сајма етно хране и пића

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, захвалио се учесницима овогодишњег Сајма етно хране и пића на томе што су на најбољи начин промовисали Младеновац на овој манифестацији и честитао им на признањима која су добили за своје производе.

На 16 . Сајму етно хране и пића Млекара “Границе” награђена је за ферментисане млечне производе, специјално признање за континуирани квалитет припало је Компанији “Библи”, у конкуренцији јаких алкохолних пића специјална награда припала је Дестилерији ”Деспот” за ракију од дуње и виљемовке, а дипломом је награђено Удружење “Од предака за будућност” за џем од боровнице и слатко од смокава. Добитнк специјалног признања за прозвод багремов мед је Удружење грађана „Варовнице“ а награду је добило и Газдинство “Младеновић” за сок од јабуке.


Младеновачку општину на штанду ГО Младеновац представљали су још и Пољопривредно газдинство „Живановић“, Удружење “Вредни Шумадинци”, Пољопривредно газдинство“Јанковић“, Пољопривредно газдинство “Аздејковић”, “Агросе”, специјализована задруга за козе “Алпино продукт”, Пољопривредно газдинство “Станковић”, Бранислав Пајовић ПР услуге смештаја „Баш у инат бабарогама“, “Вредне руке Рабровца”, пољопривредна газдинства „Петровић“ и „Марковић“ и Клуб „Идеја”, гост са општине Пале.

Пријему младеновачких излагача у Свечаној Сали Др Елси Ингилс присуствовсли су и председница Скупштине Гордана Димитријевић Бјеличић и члан општинског већа Зоран Јоцић.

Prijemucesnici1
Prijemucesnici2
Prijemucesnici3
Prijemucesnici4
Prijemucesnici5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.