logo

Aktuelnosti

Prijem za učesnike Sajma etno hrane i pića

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, zahvalio se učesnicima ovogodišnjeg Sajma etno hrane i pića na tome što su na najbolji način promovisali Mladenovac na ovoj manifestaciji i čestitao im na priznanjima koja su dobili za svoje proizvode.

Na 16 . Sajmu etno hrane i pića Mlekara “Granice” nagrađena je za fermentisane mlečne proizvode, specijalno priznanje za kontinuirani kvalitet pripalo je Kompaniji “Bibli”, u konkurenciji jakih alkoholnih pića specijalna nagrada pripala je Destileriji ”Despot” za rakiju od dunje i viljemovke, a diplomom je nagrađeno Udruženje “Od predaka za budućnost” za džem od borovnice i slatko od smokava. Dobitnk specijalnog priznanja za prozvod bagremov med je Udruženje građana „Varovnice“ a nagradu je dobilo i Gazdinstvo “Mladenović” za sok od jabuke.


Mladenovačku opštinu na štandu GO Mladenovac predstavljali su još i Poljoprivredno gazdinstvo „Živanović“, Udruženje “Vredni Šumadinci”, Poljoprivredno gazdinstvo“Janković“, Poljoprivredno gazdinstvo “Azdejković”, “Agrose”, specijalizovana zadruga za koze “Alpino produkt”, Poljoprivredno gazdinstvo “Stanković”, Branislav Pajović PR usluge smeštaja „Baš u inat babarogama“, “Vredne ruke Rabrovca”, poljoprivredna gazdinstva „Petrović“ i „Marković“ i Klub „Ideja”, gost sa opštine Pale.

Prijemu mladenovačkih izlagača u Svečanoj Sali Dr Elsi Ingils prisustvovsli su i predsednica Skupštine Gordana Dimitrijević Bjeličić i član opštinskog veća Zoran Jocić.

Prijemucesnici1
Prijemucesnici2
Prijemucesnici3
Prijemucesnici4
Prijemucesnici5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.