logo

Актуелности

Ученици из целе Србије на републичком такмичењу у Младеновцу - прво место за Милицу Вучетић из Гимназије

 

Републичко такмичење ученика средњих школа и гимназија у знању страних језика одржано је у Младеновцу. У младеновачкој Гимназији и Техничкој школи окупило се више од 300 средњошколаца из целе Србије у жељи да покажу колико добро знају стране језике и изборе што бољи пласман на републичком такмичењу.

Младеновац је имао три представника који су изборили право учешћа на овом такмичењу. Реч је о ученицима Гимназије Милици Вучетић, Нини Симић и Лазару Стошићу.

Матуранткиња Гимназије, Милица Вучетић,  бриљирала је на ребупличком такмичењу освојишши прво место из руског језика.

Такмичење је организовало Друштво за стране језике и књижевност Србије у сарадњи са Гимназијом и Техничком школом уз подршку Градске општине Младеновац.

Из Друштва за стране језике и књижевност захвалили су се Гимназији, Техничкој школи и локалној самоуправи на сјаном дочеку и одличној организацији такмичења које је, како су истакли, у сваком сегменту било организовано на највишем нивоу.

Takmicenjejezici1
Takmicenjejezici2
Takmicenjejezici3
Takmicenjejezici4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.