logo

Актуелности

Дeлегација општине Младеновац у Врању

Поводом обележавања годишњице доласка санитетске јединице „Жене Шкотске“ град Врање је посетила делегација Градске општине Младеновац.
Крај споменика ,,Жене Шкотске", на платоу испред Дома здравља у Врању, одржан је комеморативни скуп на коме је говорио председник Скупштине града др Дејан Тричковић, истичући да се са дубоким поштовањем сећамо хуманости и пожртвовања шкотске докторке Изабел Емсли Хатон и њених сарадница, које су са много посвећености лечиле српске војнике и цивилно становништво током и после Првог светског рата.
 
Венце и цвеће положили су председник Скупштине града Врања др Дејан Тричковић са сарадницима, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, први секретар у амбасади Велике Британије у Београду Вилијам Хопкинсон, делегација градске општине Младеновац, председник Градске општине Врањска Бања Драган Сентић, представници Четврте бригаде Копнене војске, Полицијске управе, Здравственог центра, борачких организација и Медицинске школе Др Изабел Емсли Хатон.
 
У уметничком делу програма наступили су хор Музичке школе ,,Стеван Мокрањац” и ученици Медицинске школе ,,Др Изабел Емсли Хатон".
 
У име Градске општине Младеновац венац су положили председница Скупштине Гордана Димитријевић Бјеличић и заменик председника Скупштине Душан Игњатовић.
Vranje1
Vranje2
Vranje3
Vranje4
Vranje5
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.