logo

Актуелности

Младеновац добио мобилни центар за опасни отпад

Становници Младеновца од сада ће моћи на једном месту да одложе старе аутомобилске гуме, акумулаторе, моторна уља, амбалажу од пестицида и друге токсичне материје.
 
Мобилни контејнер за одлагање овакве врсте отпада постављен је у насељу “25. Мај”, у близини Спортског центра. У потпуности је прилагођен манипулацији, превозу и пражњењу, а њиме ће управљати ЈКП "Младеновац".
 
Младеновац је друга општина која је добила мобилни контејнер за сепарацију и рециклажу опасног отпада. Секретаријат за заштиту животне средине је буџетом града Београда за 2022.годину планирао набавку и постављање 15 мобилних центара за сакупљање отпада.
 
Локалним планом за управљање отпадом од 2021. до 2030. године предвиђено је постављање мобилних центара за сакупљање опасног отпада који имају велику улогу у заштити животне средине.
Mobilnikontejner1
Mobilnikontejner2
Mobilnikontejner3
Mobilnikontejner4
Mobilnikontejner5
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.