logo

Актуелности

Путеви у Младеновцу проходни - све проблеме грађани могу пријавити путем телефонског сервиса

Сви путеви на територији општине Младенновац од јутрос су проходни. Две екипе са механизациојом су тренутно на терену, на критичним тачкама у Шепшину и Дубони, јер у последњих пола сата снег пада јачим интезитетом, саопштено је из Зимске службе.


Вечерас и током ноћи екипе ће са механизацијом посипати со и ризлу због могућности стварања леда на коловозу приликом нижих температура, а дежурства ће бити организована 24 сата дневно.


Како би сви путеви и пешачке комуникације на територији Градске општине Младеновац биле проходне, општина је отворила телефонски сервис путем којег грађани могу да пријаве проблеме настале услед снежних падавина. Број телефона 0117455-679 отворен је 24 сата дневно за комуникацију са грађанима.


Обезбеђена је и довољна количина индустријске соли за посипање тротоара и прилаза зградама која је подељена представницима скупштина станара и управницима стамбених заједница, а у случају потребе, грађани индустијску со могу да преузму у ЈКП “Младеновац”.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.