logo

Актуелности

Пријем за златне Младеновчанке, Милицу, Лану и Лену

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић честитао је Милици, Лени и Лани, такмичаркама Атлетског клуба Младеновац и њиховим тренерима Милошу Тривуновићу и Мири Лекић, на великом успеху који су оствариле на првенству Србије у дворани, такмичењу са којег су донеле две златне и једну сребрну медаљу.


Као мали знак пажње за успех који су постигле, Лана, Милица и Лена добиле су на поклон спортске ранчеве и ваучере за куповину нових спритерица.
Пријему су присуствовали директор Спортског центра Богдан Вуксановић и секретар Спортског савеза Младеновац Александар Јовановић.


На првенству Србије, Милица Јовановић освојила је злато у трци на 200 метара, Лана Спасојевић је бриљирала у трци на 800 метара, док је Лена Радоњић у конкуренцији старијих пионирки на 800 метара освојила друго место и сребрну медаљу.

PrijemAtleticarki1
PrijemAtleticarki2
PrijemAtleticarki3
PrijemAtleticarki4
PrijemAtleticarki5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.