logo

Актуелности

Здравствена амбуланта у Кораћици у новим просторијама

Државни секретар Министарства здравља, Александар Стефоски, обишао је здравствену амбуланту у Кораћици која је из старог и неусловног простора измештена у просторије новоизграђене зграде месне заједнице.


"Становницима Кораћице биће пружана примарна здравствена заштита у потпуно новом простору. Министарство здравља је у сарадњи са Градом Београдом и општинама направило план шта ће се радити у наредном периоду. У складу са приоритетима Општине Младеновац реновираћемо једну по једну амбуланту како бисмо грађанима пружили што боље услове лечења", рекао је Стефоски и напоменуо да ће се у амбуланти у Кораћици вршити превентивни прегледи грађана када и у другим градовима у Србији како би сви становници имали једнако доступну здравствену заштиту.


Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, захвалио се државном секретару на подршци.


"У наредном периоду решаваћемо проблеме амбуланти у сеоским месним заједницама. Очекујемо да уз подршку надлежног Министарства реализујемо још доста пројеката који ће унапредити систем здравствене заштите у Младеновцу", рекао је Глишић.

AmbulantaKoracica1
AmbulantaKoracica2
AmbulantaKoracica3
AmbulantaKoracica4
AmbulantaKoracica5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.