logo

Актуелности

Помоћ пољопривредницима који желе да аплицирају за актуелне субвенције

Градска општина Младеновац организоваће трибине за пољопривреднике на тему актулених подстицаја и субвенција као и едукације на тему e-Aграра и регистрације на порталу ЕИД.


Сви који желе да се одазову јавном позиву Града Београда за доделу подстицајних средстава у области пољопривредне механизације, за набавку трактора и прикључних машина, у области воћарства, повртарства и ратарства, у области сточарства и прераде млека као и у области пчеларства, на трибинама моћи ће да добију све потребне информације и помоћ.


Позивамо заинтересоване пољопривредне произвођаче да присуствују некој од трибина у сеоским месним заједницама или централном догађају који ће бити одржан 9. марта у великој Сали општине са почетком у 18 сати којем ће, поред представника Пољопривредне саветодавне стручне службе Београд и Општине Младеновац, присуствовати и представници Секретаријата за пољопривреду Града Београда.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.