logo

Актуелности

Подршка пољопривредницима

Циклус трибина за пољопривреднике које су организоване у сеоским месним заједницама на тему актулених подстицаја и субвенција као и едукације на тему e-Aграра и регистрације на порталу eID, завршен је централним скупом у великој сали Градске општин Младеновац.


Произвођачи који ће конкурисати за субвенције Града Београда били су у прилици да се информишу о детаљима јавних позива за доделу подстицајних средстава у области пољопривредне механизације, за набавку трактора и прикључних машина, у области воћарства, повртарства и ратарства, у области сточарства и прераде млека као и у области пчеларства.


Поред представника Пољопривредне саветодавне стручне службе Београд, догађају су присуствовали секретар за пољопривреду Града Београда Саво Павичић и председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић.

PodrskaPoljoprivrednicima1
PodrskaPoljoprivrednicima2
PodrskaPoljoprivrednicima3
PodrskaPoljoprivrednicima4
PodrskaPoljoprivrednicima5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.