logo

Актуелности

Јачање сарадње Младеновца са Републиком Српском

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, примио је шефа Представништва Републике Српске у Србији Млађена Цицовића. Главна тема састанка била је повезивање грађана и јачање сарадње општине Младеновац са општинама и градовима из Републике Српске.

"Задовољство је било разговарати са предсједником општине Младеновац јер смо и један и други осјетили да радимо изузетно важан посао за наш народ, а то је да га повезујемо, радимо на подстицању и јачању сарадње", рекао је Цицовић.


Глишић је истакао да је веома поносан што је општину Младеновац посетио шеф Представништва Републике Српске и нагласио да Младеновац има одличну сарадњу са општином Пале у Републици Српској са којом је прошле године потписан споразум о братимљењу.


Након састанка у општини, Цицовић је посетио младеновачку библиотеку „Деспот Стефан Лазаревић“ и овој установи уручио на поклон више од 200 књига, поклон Представништва Републике Српске у Србији.

MladenovacRS1
MladenovacRS2
MladenovacRS3
MladenovacRS4
MladenovacRS5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.