logo

Актуелности

Изабран најбољи славски колач

На традиционалној манифестацији “Славски колач“, која је по шести пут одржана у Дому културе у Влашкој у организацији Удружења „Од предака за будућност“, представило се 27 излагача из Младеновца, Осечине, Јагодине, Сврљига, Гроцке и Барајева.


Отварањући манифестацију, председник Градске општине Младеновац Владан Глишић захвалио се свим излагачима на учешћу и креативности, a посебне честитке упутио је добитницама награда за најлепше и најоригиналније славске колаче.


По оцени жирија, прво место за најбољи колач припало је Радмили Ивановић из Осечине , друго Зорки Тодоровић из Влашке, док је треће место заузела Диана Михаиловић из Јагодине. Награда публике отишла је Марији Миросавић из Кораћице.


Поред изложбе колача, на манифестацији су се представили појединци и удружења са својим рукотворинама, храном и пићем, у духу традиције и обичаја нашег народа. У културно- уметничком програму учествали су ученици Основне школе „Бора Лазић“ и КУД „Шумадија“.

NajboljiKolac1
NajboljiKolac2
NajboljiKolac3
NajboljiKolac4
NajboljiKolac5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.