logo

Актуелности

Дани пролећа у градском парку

Дводневна изложба меда и других пчелињих производа, цвећа и производа домаће радиности одржана је у градском парку у организацији Друштва пчелара „Космај“, под покровитељством Градске општине Младеновац.


У разговору са излагачима, председник општине Владан Глиши честитао је пчеларима на труду који улажу из године у годину како би манифестација живела и трајала, као и на раду и упорности да остану и опстану у овом послу.


„Чланови Друштво пчелара „Космај“ имају око 6000 кошница и тај број годинама показује тренд раста. Пре свега захваљујући овим вредним људима, Младеновац постаје регионални центар пчеларства и синоним за квалитетан мед. Град Београд сваке године додељује подстицаје у пчеларству, а ми као општина пчеларима ћемо увек излатити у сусрет и подржавати њихове активности на унапређењу пчеларства у нашој општини“, рекао је Глишић.


Поред Друштва пчелара, производе су изложили и представници удружења „Ризница традиције“ и „Од предака за будућност“.

DaniProleca1
DaniProleca2
DaniProleca3
DaniProleca4
DaniProleca5

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.