logo

Актуелности

Младеновачки одбојкши отпутовали на Пале

Сениорска екипа Одбојкашког клуба „Младеновац“ отпутовала је јутрос на Пале, где ће обавити припреме за предстојећу сезону.

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, испратио је младе одбојкаше пожелевши им успешне припреме и још успешнију сезону у Првој лиги Србије.


„Пут наших најбољих одбојкаша на припреме у Републику Српску, на Пале и Јахорину, резултат је сарадње и одличних односа са побратимском општином из Републике Српске. Као што смо започели сарадњу у области образовања и пољопривреде, сигуран сам да је и ово тек почетак и да ће се сарадња две општине у области спорта тек развијати.

Одбојкашки клуб "Младеновац" имаће све услове да се добро припреми за предстојећу такмичарску сезону и да, под руководством новог тренера Дарка Горуновића, оствари амбиције - највиши пласман у лиги“, истакао је Глишић.


Младеновачки одбојкаши, приликом боравка на Палама, присуствоваће традиционалном међународном Меморијалном турниру „Веселинка Слијапчевић Обрадовић“ који се организује у склопу Госпојинских свечаности поводом Крсне славе и Дана општине Пале.

Odbojkasi1
Odbojkasi2
Odbojkasi3
Odbojkasi4
Odbojkasi5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.