logo

Актуелности

Сутра почиње издавање градских картица за путарину

Од петка, 4. маја, почиње издавање градских картица за становнике Гроцке, Младеновца и Сопота како од 1. јула више не би плаћали путарину на аутопуту приликом доласка у центар Београда.

Житељима три општине ће се издавати посебне градске картице житељима ових општина како убудуће не би плаћали излазак на аутопут на наплатним рампама Траншпед, Врчин и Мали Пожаревац. Трошкова друмарине сносиће град Београд.

За добијање картица грађани који имају пребавлиште на једној од ове три општине треба да поднесу :

попуњен захев за њено издавање, копију личне карте и саобраћајне дозволе и фотографију.

Рок за издавање градских картица је седам дана од дана подношења захтева а моћи ће да се преузму тамо где су предате или ће их они који се тако изјасне добити поштом на кућу. Издавање картица плаћаће се 250 динара а моћи ће да се користе неограничен број пута.

Места за преузимање и издавање документације су  аутобуска станица "Ласта" у Младеновцу, аутобуска станица "Ласта" у Сопоту и Центар за културу, Гроцка – Рајића кућа, у Мајевичкој улици 9, а радно време биће свакога дана од 10 до 16 часова, осим недељом.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.