logo

Актуелности

Отворена "Јагњијада 2012"

Традиционална тродневна културно-такмичарска манифестација "Јагњијада" одржава се овог викенда у Јагњилу. Петврту по реду Јагњијаду синоћ је отворио Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац.

Упркос лошем времену, посетиоци ће овог викенда имати прилику да присуствују разним такмичењима на "Јагњијади" и да у њима учествују. Јуче је одржана прослава поводом 100 година задругарства у Јагњилу, а данас се манифестација наставља такмичењем у припремању најбољег ловачког гулаша.

Отварајући "Јагњијаду", председник ГО Младеновац, Дејан Чокић, је пожелео присутнима пријатан боравак у Јагњилу.

– Поздрављам вас испред Градске општине Младеновац и желим вам пријатан боравак у Јагњилу. Драго ми је што сам вечерас са добрим и вредним домаћинима који већ пету годину за редом успешно организују "Јагњијаду".

Удружење "Бело Јагње" и наши Јагњилци су за кратко време успели да учине овај догађај познатим у целој Србији. Показали сте да Шумадија, Младеновац и Јагњило имају шта да понуде и чиме да се поносе. На прави начин сте спојили домаћине и госте, село и град, младе и старе, традицију и данашњицу.

Сваки човек који искрено и предано ради свој посао заслужују помоћ, а вечерас вам обећавам да ће "Јагњијада" увек имати подршку општине Младеновац. Желим да вам се захвалим јер сте учинили велику ствар за ваше село и велику ствар за целу општину Младеновац. Хвала вам и видимо се догодине на истом месту – рекао је Чокић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.