logo

Актуелности

Председник смањује плате функционерима

Одлуком председника градске општине Младеновац, Дејана Чокића, од 1. фебрура преко 50 запослених на руководећим местима у Управи градске општине Младеновац и Јавним предузећима примаће у просеку за 10 до 15% мању плату.

Овом одлуком плате ће бити смањене изабраним и постављеним лицима. Дакле, умањење плате у просеку од 10 до 15% одсто очекује председника општине, заменика председника, помоћнике председника, чланове Већа градске општине Младеновац, Јавног правобраниоца и његове заменике, заменика начелника Управе градске општине Младеновац, секретара Скупштине и све начелнике одељења и служби Управе ГО Младеновац.

Што се тиче Јавних предузећа и установа плате ће бити смањене директорима, заменицима директора, помоћницима директора, саветницима директора и руководиоцима сектора.

Како Чокић истиче, на овај корак се одлучио због тешке економске ситуације како у Србији тако и у општини Младеновац. Према његовим проценама, овим мерама оствариће се уштеда од око 10.000.000 динара на годишњем нивоу.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.