logo

Актуелности

Веће усвојило статуте "ДИП" и ЈКП "Младеновац"

Чланови Већа су на данашњој седници дали сагласност на статуте ЈКП "Младеновац" и "ДИП - Младеновац".

Већници су, осим ове две тачке, усвојили и Закључак којим се утврђује Предлог Закључка о усвајању Извештаја о извршењу Програма пословања ЈКП "Младеновац", Младеновац за 2012. годину.

Такође, усвојен је и Предлог Закључка којим се даје сагласност и којим се овлашћује Председник градске општине Младеновац, да може Секретаријату за имовинско-правне послове, грађевинску и урбанистичку инспекцију - Управи за имовинско-правне послове Градске управе града Београда да поднесе захтев о покретању поступка продаје непокретности-земљишта и објекта на кп.бр.2162 КО Младеновац Варош, у ул. Краља Петра I бр. 150 у Младеновцу.

Веће је усвојило Предлог Одлуке о усвајању Локалног акционог плана за младе градске општине Младеновац 2013-2017 и Извештај о раду Управе градске општине Младеновац за период 1.7.2012.- 31.12.2012.године.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.