logo

Актуелности

Канализација у Малом пролазу

Градска општина Младеновац финансира изградњу 800 метара канализационе мреже у насељу "Мали пролаз". Радови су при крају, тако да ће већ почетком јула око 50 домаћинстава моћи да се прикључи на мрежу.

Ово је друга фаза изградње канализације у насељу "Мали пролаз". Радници ЈКП "Младеновац" постављају ПВЦ цеви пречника 200 и 250 милиметара, а завршетком посла свакако ће се побољшати животни услови у овом, доскора, нехигијенском насељу.

Посао финасира општина Младнеовац, преко свог јавног предузећа "Дирекција за изградњу и планирање".

Момчило Давидовић, директор ЈП "ДИП-Младeновац", каже да ће са заврештком текућих радова и оним што је до сада урађено, "Мали пролаз" бити покривен са укупно 2.000 метара канализационе мреже.

– Прва фаза је урађена прошле године, предвиђена је и трећа фаза али на том делу нису решени имовински односи тако да се ове године неће радити. Битно је да се овим коначно стичу услови да се асфалтира улица Мали пролаз јер се то до сада одлагало због радова на канализацији које ове године завршавамо. Посао је почео пре месец дана, а биће завршен почетком јула. Извођач радова је ЈКП "Младеновац". Радови се финасирају из општинског буџета, а делом учествују и грађани партиципацијом од око 50.000 динара – рекао је Давидовић и додао је вредност радова у овој фази посла око 5.000.000 динара.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.