logo

Актуелности

Скупштина одржала две седнице

Скупштина јуче прекинула редовно заседање, одржала ванредну седницу, а затим окончала и започету редовну седницу.

Десета редовна седница Скупштине градске општине Младеновац, прекинута је јуче на самом почетку, после утврђивања дневног реда,  када су у салу ушли радници Спортског центра који је у штрајку. Председник Скупштине, Радета Марић, прекинуо је редовно заседање и заказао ванредну седницу са само једном тачком - Образовање Комисије за испитивање и превазилажење лоше финансијске и техничке ситуације у СРЦ "Љубомир Ивановић Геџа" у Младеновцу.

Одборници су већином гласова усвојили предложену тачку, тако да ће петочланом Комисијом председавати Зоран Јоцић, одборник док су чланови Владан Глишић, члан Већа ГО Младеновац, Радомир Јовичић, одборник, Бранко Грубор, наставник физичког васпитања и Боривоје Милошевић, радник Спортског центра.

После завршетка ванредне, настављена је и редовна седница на којој су, између осталог, усвојене Одлуке о спровођењу јавних конкурса за именовање директора јавних предузећа као и Решење о образовању Комисије за именовање директора јавних предузећа.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.