logo

Актуелности

Усвојен ребаланс буџета Београда

Одборници Скупштине града Београда усвојили су на јучерашњој седници Одлуку о ребалансу буџета града Београда за 2013. годину. Ребалансом су предвиђени приходи од 76 милијарди, а расходи од 80,8 милијарди динара.

Градска секретарка за финансије Рената Милић Радујко подсетила је да су Одлуком о буџету града Београда за 2013. годину планирани приходи и примања од 82,8 милијарди динара.

– Тако ће ребалансом предвиђени приходи бити смањени за 6,8 милијарди динара. Што се расхода тиче, Одлуком о буџету планирана су средства у висини 86,7 милијарди, а ребалансом су предвиђени расходи од 80,8 милијарди, што је 5,9 милијарди мање. Дефицит је претходно био 3,9 милијарди динара, а сада износи 4,8 милијарди динара – истакла је Милић Радујко.

Скупштина града усвојила је и Одлуку о измени Одлуке о обиму средстава за вршење послова града и градских општина и утврђивању прихода који припадају граду односно градским општинама у 2013. години.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.