logo

Актуелности

Завршена седница Скупштине

После прекјучерашњег прекида, седница Скупштине ГО Младеновац настављена је, и завршена, сутрадан, 26. јула, усвајањем свих тачака дневног реда.

Наставак заседања почело је предлогом Момчила Савковића, заменика председника Скупштине, да се присуство јавности ограничи због омогућавања несметаног рада Скупштине.

Одборници су усвојили ребаланс буџета за 2013. годину, Одлуку о промени Статута ГО Младеновац, Одлуке о додели јавних признања, Одлука о установљењу општинских стипендија за студенте, Одлука о изменама и допунама Програма уређења градског грађевинског земљишта. Такође усвојен је и Извештај о извршењу општинског буџета за првих шест месеци ове године.

Седница је завршена расправом извештаја скупштинске Комисије за испитивање и превазилажење акутелне ситуације у Спортском центру. Скупштина је усвојила овај Извештај.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.