logo

Актуелности

Канцеларије за младе на једном месту

Младеновачка Канцеларија за младе учествовала је на Првом конгресу свих канцеларија за младе Србије одржаном од 2. до 4. августа у Врњачкој Бањи.

Конгрес се одржао под покровитељством Министарства омладине и спорта, а поред координатора канцеларија присуствовали су Ненад Боровчанин државни секретар за младе и Зорица Лабудовић, начелник сектора за младе.

Како нам је рекао Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе градске општине Младеновац, досадашњи рад канцеларије добио је похвале од стране министарства, а током конгреса обећана је даља помоћ министарства кроз конкурсе за младе.

Стојковић је најавио да ће у наредном периоду Канцеларија за младе градске општине Младеновац релизовати планиране активности уз ослонац на локални акциони план и националну стратегију за младе.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.