logo

Актуелности

Одржана седница Већа

На данашњој седници гласало се о следећим тачкама :

1. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о именовању директора Јавног комуналног предузећа "Пијаце Младеновац"

2. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Закључка којим се усваја Одлука Комисије за именовање директора јавних предузећа чији је оснивач градска општина Младеновац  бр. I-00-06-1-5/5/2013-8 од 16.9.2013. године

3. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Закључка којим се усваја Одлука Комисије за именовање директора јавних предузећа чији је оснивач градска општина Младеновац  бр. I-00-06-1-5/5/2013-9 од 16.9.2013. године

4. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног комуналног предузећа зa производњу, дистрибуцију воде, одржавања хигијене, гробаља и зеленила "Младеновац", Младеновац.

5. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Огласа о јавном конкурсу за именовање директора Јавног комуналног предузећа зa производњу, дистрибуцију воде, одржавања хигијене, гробаља и зеленила "Младеновац", Младеновац.

6. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈП Дирекција за изградњу и планирање "ДИП Младеновац".

7. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Огласа о јавном конкурсу за именовање директора ЈП Дирекција за изградњу и планирање "ДИП Младеновац".

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.