logo

Актуелности

Свети Сава прослављен у школама

Дан првог српског просветитеља, Савиндан, обележен је данас у младеновачким основним и средњим школама.

Пред ученицима, учитељима, наставницима и многобројним гостима, данас је у ОШ "Момчило Живојиновић" прослављена школска слава Свети Сава. Традиција да се пригодним програмом и сечењем колача обележи овај празник испоштвована је и ове године.

Домаћин славе у основној школи "Момчило Живојиновић" био је Зоран Милетић, помоћник председник градске општине Младеновац. Школској слави су поред Дејана Чокића, председника општине, присуствовали и остали представници градске општине Младеновац.

Свети Сава је прослављен и у ОШ "Свети Сава", где је домаћин славе био Владан Глишић, члан Већа градске општине Младеновац. Свечаности су присуствовали и чланови Већа, Драгана Лукач-Зечевић, Драган Марковић и Драгослав Стојковић.

Домаћин славе у Техничкој школи била је Милица Лаловић, а испред градске општине Младеновац присуствовали су Милош Стојановић, заменик председника општине, Јасминка Прокић, помоћник председника и Добрица Недељковић, члан Већа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.