logo

Актуелности

Допуна дневног реда - седница Скупштине ГО Младеновац

Председник Скупштине градске општине Младеновац, Радета Марић, предложио је допуну Предлога дневног реда 14. седнице општинске Скупштине која је сазвана за петак, 31.1.2014. године у 14,00 часова. Предложена је допуна следећим тачкама :


- Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања ЈКП "Пијаце Младеновац", Младеновац за 2014. годину.

- Предлог решења о давању сагласности на Програм пословања Спортско рекреационог центра "Љубомир Ивановић Геџа", Младеновац за 2014. годину.

- Извештај о раду Јавног правобранилаштва градске општине Младеновац за 2013. годину.

У обавештењу одборницима које је потисао председник Скупштине градске општине Младеновац, Радета Марић, наводи се да ће се ове тачке разматрати као 11, 12. и 13. тачка дневног реда.

Такође, одборницима се доставља и исправка Програма пословања Туристичке организације Младеновца за 2014. годину, у делу који се односи на шему организације ове јавне службе.


Председник Скупштине градске општине Младеновац, Радета Марић, заказао је четрнаесту редовну седницу Скупштине градске општине Младеновац која ће се одржати у Великој сали Скупштине, у петак, 31. јануара са почетком у 14,00 часова.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.