logo

Актуелности

Скупштина усвојила програме јавних предузећа

На редовном заседању Скупштине градске општине Младеновац, одржаном 31. јануара, одборници су усвојили овогодишње програме пословања општинских јавних предузећа и установа.

Скупштина је усвојила Програме пословања за 2014. годину јавних предузећа ЈКП "Младеновац", ЈКП "Пијаце-Младеновац", ЈП "ДИП-Младеновац", Туристичке организације и установе Спортско рекреациони центар "Љубомир Ивановћ Геџа".

Такође, усвојен је и Програм уређења грађевинског земљишта за ову годину као и Извештај о раду Јавног правобранилаштва за 2013. годину.

Одборници су усвојили и решење о именовању председника и чланова Савета културно-спортских манифестација "Цвети", "STREETBALL" и Изложба аутомобила са ваздушним хлађењем мотора.

Скупштина је разрешила дужности досадашњег дирекотра Спортског центра, Александра Ранисављевића и на његово место именовала Бориса Боснића, професора физичког васпитања.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.