logo

Актуелности

Одржана ванредна седница Већа

На данашњој седници Већа градске општине Младеновац, једногласно и без расправе, усвојене су све тачке дневног реда.

Чланови Већа сз данас усвојили и више тачака дневног реда које ће се наћи на предстојећој седници општинске Скупштине. Тако је, између осталог, усвојен Предлог ребаланса буџета, Предлог о спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈКП "Пијаце Младеновац" као и подршка Иницијативи грађана за за отварањем специјалистичке хируршке ординације при Дому задравља.

 

 

Дневни ред :

1. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује предлог Одлуке о ребалансу буџета градске општине Младеновац за 2014. годину.

2. Разматрање предлога Закључка којим се утрвђује предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о организацији управе градске општине Младеновац.

3. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује предлог Решења о именовању Комисије за именовања директора јавних предузећа градске општине Младеновац.

4. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Нацрт Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавног комуналног предузећа "Пијаце Младеновац", Младеновац са предлогом Огласа о јавном конкурсу за именовање директора јавног комуналног предузећа "Пијаце Младеновац" на период од четири године.

5. Разматрање Предлога Закључка којим се даје сагласност на Измену и дпоуну Програма коришћења средстава од закупа пословног простора за 2014. годину.

6. Разматрање Предлога Закључка којим се даје сагласност на Ребаланс Програма пословања ЈП "ДИП Mладеновац".

7. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Нацрт Решења којим се предлаже да се за председника Комисије за вођење поступка и доношење решења по захтеву за враћање земљишта за градску општину Младеновац, именује Небојша Васић, судија, будући да је Биљана Стевановић, председник наведене Комисије, поднела писану оставку.    

8. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Нацрт Закључка којим се усваја Извештај о раду Управе градске општине Младеновац за период од 1.1.2014. – 30.6.2014. године.

9. Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији Градске општине Младеновац.

10. Под тачком Разно, Веће је усвојило Нацрт Закључка којим Скупштина градске општине Младеновац подржава Иницијативу грађана Младеновца бр. 3592 од 30.6.2014. године за отварањем специјалистичке хируршке ординације при Дому задравља у Младеновцу.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.