logo

Актуелности

Улепшан улаз у Младеновац

 

Поводом акције градске општине Младновац за доделу новчане помоћи новорођеним бебама, на фасади Хотела "Драпшин" монтиран је рекламни пано.

Постављањем платненог паноа на северну фасаду Хотела "Драпшин" улепшана је слика Младеновца за све путнике који улазе у град из правца аутопута Београд - Ниш. Постављање паноа финансирала је градска општина Младеновац.

Одлуком о финансијској подршци новорођеној деци на територији Градске општине Младеновац  предвиђена су једнократна новчана давања за новорођено дете у износу од 10.000 динара. Право на ову помоћ остварује свака мајка са пребивалиштем пријављеним на територији градске општине Младеновац, најмање годину дана пре дана рођења детета, као и са боравком у статусу интерно расељеног лица са Косова и Метохије, најмање годину дана пре дана рођења детета.

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.