logo

Актуелности

Обележен Дан Техничке школе

 

Запослени у младеновачкој Техничкој школи обележили су данас Дан школе. У друштву гостију, бивших и садашњих запослених и представника градске општине Младеновац обележено је јубиларних 55 година од оснивања школе.

Директорка школе, Снежана Благојевић, поздравила је садшње и бивше колеге, госте из других школа и представнике градске општине Младеновац. Прослави поводом Дана школе, у име градске општине Младеновац, присутвовали су Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, чланови Већа ГО Младеновац, др Добрица Недељковић, Дејан Вићовац и Горан Секулић, као и Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе. 

Техничка школа са електро и машинским одсеком је основана 1960. године. Када је почела са радом, школа је имала пет одељења која су наставу похађала у неколико одвојених зграда у Младеновцу. Наставнички кадар школе Техничке школе је специфичан јер у школи ради чак 80 одсто наставника који су завршили ову средњу школу. Школа је своју кадровску политику усмерила на младе и од њих ствара успешне стручњаке.

  

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.