logo

Актуелности

Куће за породице са Космета

 

 


Заједничким улагањем Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије и градске општине Младеновац купљене су две куће са окућницом које ће бити додељене интерно расељеним породицама са Космета које живе у Младеновцу.

Председник Привремeног органа, Владан Глишић, потписао је данас у име учесника у пројекту, градске општине Младеновац, Уговоре о додели помоћи са породицама које су добиле куће. Сеоске куће са окућницом добиле су породице Новака Димића и Васвије Краснић из Приштине. Породицама расељеним са Космета купљене су сеоске куће у Влашкој са плацем од 55 ари и у Неменикућама са плацем од 64 ара.  

Породице су изабране на основу бодовања према Правилнику Комисије за избор корисника за доделу помоћи интерно расељеним лицима док су у расељеништву за куповину сеоске куће са окућницом и додатне помоћи намењене за грађевински материјал за поправку или адаптацију предметне сеоске куће са окућницом. на територији Градске општине Младеновац у 2015/2016. години.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.