logo

Актуелности

Завршен пут у Великој Иванчи

 

Представници градске општине Младеновац обишли су Велику Иванчу где је завршен пут за Стублине у дужини од преко 900 метара.

Пут на изузетно неприступачном терену пресвучен је каменом и струганим асфалтом, а посао је обавило ЈКП "Младеновац". Пут којим се из центра Велике Иванче долази до удаљеног засеока Стублине био је у изузетно лошем стању. Због конфигурације терена, са првим кишама, а нарочито зими, пут је био практично неупотребљив за саобраћај. Како кажу мештани Стублине, на овој деоници возила су често слетала са пута, а призор тактора који извлаче аутомобиле из долине био је уобичајна појава годинама уназад.

Владан Глишић, председник Привременог органа, реко је да изградњом овог пута и путевима који ће се радити у наредном периоду, градска општина Младеновац се труди да подједнако изађе у сусрет основним инфраструктурним потребама свим мештанима младеновачких села.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.