logo

Актуелности

Акцијa доделе аутоседишта

 

 

Председник Привременог органа градске оштине Младеновац, Владан Глишић, уручио је данас родитељима дечија аутоседишта, у оквиру пројекта "Безбедност деце у саобраћају", који финасира градска општина Младеновац и Секретаријат за саобраћај града Београда.

Набавка дечијих аутоседишта категорије 0+ заједнички је пројекат Секретаријата за саобраћај града Београда, градске општине Младеновац и Комисије за безбедност саобраћаја на путевима. Вредност пројекта који ће се реализовати током ове годне је 1.900.000 динара 

Иначе, одлука Привременог органа о подршци новорођеној деци са територије градске општине Младеновац доделом дечијих аутоседишта донета је на предлог Комисије за безбедност саобраћаја на путевима, а у складу са Програмом коришћења средстава за финансирање безбедности саобраћаја на путевима на подручју градске општине Младеновац. 

Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац, рекао је да се ради о специфичним седиштима која ће знатно повећати безбедност деце у саобраћају, током промена брзине возила, исклизнућа или наглог кочења. 

– Велико задовољство нам је што смо у прилици да родитељима поделимо ова аутоседишта. Овај пројекат је до сада био ограничен тиме да родитељи морају да имају на њихово име регистрована возила, а могу да најавим да ћемо тај услов променити тако да ће сви родитељи деце рођене у овој години имати право на аутоседишта – рекао је Глишић и додао да осим ове акције, општина Младеновац и ове године додељује по 10.000 динара за свако новорођено дете.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.